Bij etiketten is de voorbereiding zeer belangrijk. Welke stand heeft het etiket, hoeveel ruimte moet er zijn tussen de etiketten, enz. ... Deze zaken zijn van cruciaal belang voor het tot een goed einde brengen van uw etiket. Onze bekwame lay-outers weten hierop perfect in te spelen en zorgen ervoor dat elk etiket voldoet aan de wensen van de klant.

Prepress

Fotografie

Wij verzorgen de fotografie van producten die kunnen weergegeven worden op uw label. Hierin is onze sterkte dat wij direct zien wat het effect is van de foto op uw label en indien nodig kunnen wij direct bijsturen door een nieuwe shot.

Reproductie

Beschikt u over bestaand materiaal dat niet digitaal beschikbaar is, dan zetten wij dit om in digitaal drukklare bestanden, dit voor zowel tekst als beeld.

Opmaak

Een etiket bepaald vaak of de consument het product al dan niet zal kopen. Daarom is het zeer belangijk om de juiste gegevens in een aantrekkelijke vorm weer te geven. Onze ontwerpers zijn hierin heer en meester, door hun jarenlange ervaring weten zij perfect hoe een etiket te presenteren.

Aanlevering

Voor het aanleveren van bestanden verwijzen wij u door naar het tabblad "Aanlevering Bestanden".